Úpravy a stavba motocyklů Yamaha Ténéré 700 - profesionálně a na míru

Jsem zkušený mechanik a jezdec specializující se na úpravy a stavbu motocyklů Yamaha T7. A´ť už hledáte vyšší výkon, komfort, nebo odolnost v terénu, postarám se o kompletní montáž dílů přesně podle vašich představ a požadavků.

Profesionální montáž na jednom místě

Spolupracuji s předními výrobci závodních komponent, jako jsou PEPOŠ MOTO a TOMMY SUSPENSION, kde zároveň působím jako testovací jezdec. To znamená, že mám přímý přístup k nejnovějším a nejlépe vyladěným dílům pro váš stroj. 

Máte to daleko k Pepošovi a blíže ke mě? Chcete úpravu spojit s běžným servisem? Zároveň při jednom namontovat nejkvalitnější tlumiče z nabídky Tommyho? V mé dílně vám na váš motocykl namontuji všechny díly najednou, ať už se jedná o produkty těchto firem, nebo jakékoliv jiné komponenty dle vašeho výběru. Jsem dealerem JVO racing a OneGripper pro Českou republiku a využívám i bohatý výběr Off-the-road.de.

• PROFESIONÁLNÍ MONTÁŽ veškerého příslušenství a dílů
  • ÚPRAVY SEDEL vlastní vyvinutou metodou z dvojdílného na jednodílné s využitím potahu OneGripper. Možnost zvýšení/snížení.
  • INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP a poradenství na základě osobních zkušeností z vývoje rally speciálu
  • TESTOVANÉ A OVĚŘENÉ KOMPONENTY pro maximální výkon a spolehlivost
  • RYCHLÁ A PRECIZNÍ PRÁCE, aby jste co nejdříve mohli vyrazit zpět do terénu

Chcete svou Tenerku posunout na vyšší úroveň? Kontaktujte mě a společně ji přizpůsobíme přesně vašim potřebám a představám.